La Table de Jeanne, tidligere kendt som Chalet Bouvier, ligger i et af de nyere komplekser i Val Claret, Écrin des Neiges, som er bygget i alpestil i træ og lokale sten 🙂
Komplekset ligger lige ud til rundkørslen ved indgangen til Val Claret, og er derfor et af de første man ser, når man kører ind i byen.
Indgangen til restauranten ligger dog på “bagsiden” af bygningen – fra stien til elevatoren op til hovedgaden (via Les Platières).
Restauranten er i et stort rum og rammen er i træ med kraftige tømmerbjælker, til at supportere taget.
Selvom der er plads til en del mennesker, og personalet til tider kan have meget travlt, så er der en hyggelig og varm stemning i restauranten, og tjenerne er positive og professionelle.
Menukortet varierer fra traditionelle alperetter, som kød- og ostefondue, raclette, brasserade mm og tilhørende lokale vine til 3-retters a-la-carte, hvor der er kræset for fx fisken eller bøffen. Vinkortet komplimenterer også fint a-la-carte kortet.
Det åbne køkken er “strategisk” placeret i det ene hjørne, og der er god udsigt fra hele restauranten, når flammerne ind i mellem går højt fra grillhjørnet 😀
Alt i alt en positiv oplevelse, og en af vores faste restauranter i Tignes – når vi ellers husker at bestille bord i forvejen! 🙂
Det er ofte nødvendigt at bestille bord på forhånd – og gerne så tidligt på ugen, hvis muligt! Man kan jo overveje at booke bord hjemmefra, hvis man ønsker at afslutte ugen fredag eften med middag på Chalet Bouvier 😉
Ved siden af restauranten er der i øvrigt indgang til Écrin des Neiges’ lækre wellness verden 🙂
Skriv et svar